Naast het regulier onderhoud van uw motor, bieden wij alle benodigde diensten aan om uw motor in conditie te houden. We zijn gewend om te werken aan motoren van 125cc tot 1800cc van alle merken. Van het vervangen van een kapotte kilometertellerkabel tot het repareren van een kapotte versnellingsbak.

Heeft u een specifiek probleem of vraag? Neem dan gerust contact met ons op.
Bel naar 013-5051223 of stuur een e-mail.

OVERZICHT VAN ONZE DIENSTEN

Motoronderhoud

Om je motor in conditie te houden, dient er met regelmaat onderhoud plaats te vinden. Denk hierbij aan het vervangen van vloeistoffen, remmen, olie en luchtfilter. Afhankelijk van uw motor dient dit onderhoud met een interval plaats te vinden volgens het instructieboekje. Rijdt uw weinig? Dan adviseren wij op z’n minst eenmaal per jaar de olie te verversen.

Reparatie

Helaas kan het weleens voorkomen dat er iets aan de motor kapot gaat. Wij repareren uw motor zodat u weer de weg op kunt.

Bandenservice

Wij kunnen alle merken banden leveren zoals Bridgestone, Continental, Dunlop en Michelin. Afhankelijk van het type band gaat deze een bepaald aantal kilometers mee. Andere slijtagevormen bij banden zijn “plat” gereden banden, waardoor het bochtengedrag van de motor negatief veranderd. Daarnaast zien wij ook regelmatig motoren met banden die scheurtjes vertonen. Dit kan wijzen op een te oude, harde band. Ook voor bandenreparatie bent u bij ons op het juiste adres.

 

Schadetaxatie en -herstel

Ongeluk gehad? Bij materiële schade kunt u uw motor naar ons laten repatriëren. Vervolgens zullen wij de schade in beeld brengen en dit doorgeven aan de verzekering. Na opdracht kunnen wij vervolgens uw motor weer herstellen, zodat u weer de weg op kan.

 

Ultrasoon reinigen

Carburateurs verstopt? Om goed de kleine onderdelen te kunnen reinigen van uw motorfiets beschikken wij over een ultrasoon reiniger. Hiermee kunnen zelfs de kleinste kanaaltjes in een carburateur schoongemaakt worden.

Tweedehands onderdelen

Voor zowel de Honda Goldwings als de CB Fours hebben wij een verzameling van tweedehands onderdelen. Informeer voor de actuele voorraad. Zie onze Onderdelen pagina.

Haal- en brengservice

Bent u gestrand langs de weg of start uw motor niet meer? Dan komen wij uw motor aan huis of op locatie ophalen. Na reparatie kunnen we indien gewenst ook weer de motor thuis brengen.